lauantai 4. syyskuuta 2010

Ulkona minä olen

Kävin ammatinvalintapsykologilla, sanoin että elämäni on kuin elokuvaa kun kysyttiin. Se taisi melkein tajuta. Vastailin kysymyksiin itsekään tietämättä vastasinko oikein. Sitten tein monta testiä liian vaikeilla kysymyksillä, luulen että minusta tulisi aika hyvä veturikuski. Ensi viikon torstaina se kertoo mikä minusta tulee isona.

Vietimme villapäivää, oli kivaa pukeutua kuin olisi vielä kylmempi. Ei siitä ehkä sen enempää, lukekaa tuolta.
Minulla ainakin oli kivaa, käyttäytymisestäni saattoi päätellä että kuvissa näkyvät ihmiset eivät ole enää niin vakava juttu, lähinnä huippu.

Taas yksi liikuntatunti ohi, mutta tasapainon säilyttämiseksi melkein-hermoromahdus matematiikan tunnilla. Hyvässä ja huonossa on varmaan sellainen hieno tasapainoteoria, kehitän sen loppuun kun kerkeän, se on pari vuotta ollut tässä työn alla. Tein eilen kaksi tuntia matematiikan läksyjä, muita tänään kolme tai neljä. Ei se mitään, nyt ei ole kauheasti tekemistä, ainoastaan venäjää.

Aloitin neulomaan lapasia, se on varmaan joku syksyjuttu. Jos joku muistaa, neuloin myös viime syksynä lapaset. Tällä kertaa niistä tulee harmaat, varmaan keksin jotain muutakin niihin kun innostun enemmän. // olen vähän miettinyt että sillä ei ehkä ole kamalasti väliä, mutta ei millään saa olla liikaa. elämän tarkoituksesi voi olla niin kuin sanot mutta en oikein tiedä pitäisikö uskoa, olisiko se sitten omaa.

2 kommenttia:

memeshe kirjoitti...

en yleensä jaksa kuunnella blogimerkintöihin linkitettyjä biisejä, mutta nyt jostain tuntemattomasta syystä niin tein, enkä voisi olla paljoa iloisempi siitä päätöksestä. ihan mielettömän kaunis biisi, kiitos kun linkitit. hyrr.

Lyydia kirjoitti...

memeshe: vähän mukavaa, ihan mielissäsi kuunnellut siellä. ite tykkään ihan sairaasti (on biisikin kyllä hieno) tuosta taustatanssijasta tuossa videolla!
hi, mielissäni täällä!